MARDİN / ARTUKLU - Aşağıhatunlu İlkokulu

Mehmet ERDEM - Okul Müdürü

1975  tarihinde Diyarbakır ili Çınar ilçesine bağlı Dikmencik Köyünde doğdu. İlkokulu Çataltarla Köyü İlkokulunda okudu. Ortaokulu Bismil Ulutürk Ortaokulu ve Liseyi de Bismil Çok Programlı Lisesinde okudu. 2002 yılında da Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirerek Mardin ili Merkez ilçeye bağlı Alakuş Köyü İncekuyu Mezrası İncekuyu İlkokulunda göreve başladı. 2010 yılına kadar hem öğretmenlik hem de Müdür Yetkililik yaptıktan sonra 8 Şubat 2010 - 11 Ekim 2018 tarihleri arasında da Mardin ili Yeşilli İlçesi Sakarya ilkokulunda Okul Müdürlüğü görevinde bulundu. 11 Ekim 2018 tarihinde Aşağıhatunlu İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladı ve halen bu okulda görevine devam etmektedir.